Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Sabri Sarıoğlu’ndan Şok Açıklamalar

Galatasaray’ın efsane isimlerinden birisi olan Sabri Sarıoğlu son dönemde açıklamaları ile dikkat çekiyor. Özellikle oyunculuğu döneminde yaşanan bazı olaylar ile ilgili birçok detayı paylaşması ile gündem oluyor.

Sabri Sarıoğlu’ndan Şok Açıklamalar
REKLAM ALANI
18.05.2022
A+
A-

Ünlü futbolcunun Fanatik Youtube kanalına son dönemde yaptığı açıklamalar gerek Galatasaray camiası gerekse de spor kamuoyunda şok etkisi yaratacak gibi görünüyor.

Ayrılık sürecinden şampiyonluklar değin birçok detaydan bahseden oyuncu Göztepe macerasından da bahsediyor. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonda Göztepe ile yoluna devam eden oyuncu bu süreci hayranları ile paylaştı.

50tl deneme bonusu

Galatasaray’dan Ayrılık Nasıl Gerçekleşti

Bu dönemde Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmeyen fakat istemeden de yolları ayrılmış olan Sabri Sarıoğlu nasıl Göztepe macerasına katıldığını anlatıyor.  Yine şampiyonluk hikâyelerini anlatan ünlü oyuncu futbolda başına gelen ilginç olayları detayları ile ortaya koyuyor. Yine ayrılık sürecinde İgor tudor detayına yer veren oyuncu ayrılık sürecinde teknik direktörün bir kararının olmadığı söyledi.

Neden Futbolu Bıraktı

Birçok insanın futbolu bırakmasına şaşıran Sabri Sarıoğlu bu süreçte neler yaşandığını anlatıyor. Göztepe macerasından sonra Galatasaray ile yeniden sözleşmesinin uzatılacağını ifade eden oyuncu bu aşamada ortaya çıkan bazı gelişmelerin olumsuz sonuçlandığı söylendi.

Bu süreçte yaşadığı gelişmeler ile ilgili merak edilenleri takipçileri ile paylaşan ünlü oyuncu neden bir anda futbolu bıraktığı hakkında da önemli detayları paylaşıyor. Galatasaray aşkı ile oyuncu kariyerine devam etmek isteyen Sabri Sarıoğlu bu ortamda meydana gelen olumsuz sorunlar nedeni ile futbolu bıraktı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.