Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Barış Alper Yılmaz Fatih Terim’in ilgi odağında

Barış Alper Yılmaz Fatih Terim’in ilgi odağında
REKLAM ALANI
29.08.2021
A+
A-

Barış Alper Yılmaz Galatasaray’ın en genç isimlerinden birisi. Yapmış olduğu ataklarla taraftarlarla birlikte Fatih Terim’inde yeni ilgi odağı olmayı başardı.

Galatasaray’ın Randers ile Avrupa Ligi playoff mücadelesinde sarı kırmızılı takımının 2. golünü Barış Alper Yılmaz attı. Bu gol ile birlikte oldukça ses getiren oyuncu en çok merak edilen isimler arasında yerini aldı. Randers rövanşı ile kendini ispatlayan oyuncunun Galatasaray’la birlikte Beşiktaş’ın da takibinde olduğu duyuldu.  betpas giriş

Beşiktaş’ta genç oyuncu ile ilgilenmişti

Beşiktaş yeni sezon başında Ümit Milli takıma düzenli olarak çağırılan kanat oyuncusu ile ciddi olarak ilgilenmişti. Ancak bu süreçte Galatarasay hızlı davrandı ve 18 milyon bonservis karşılığında genç oyuncuyu aldı. 2000 doğumlu olan genç yetenek Keçiörengücü’nde top koşturuyordu.

Şenol Güneş Genç Oyuncuyu çok beğendi

A Milli takımın teknik adamı Şenol Güneş Randers maçını tribünden takip etmişti. Kerem ve Morutan’ın kanatlarda ilk alternatifi olarak Barış Alper Şenol Güneş tarafından da beğenilmişti.

Terim’in yeni gözdesi

Teknik adam Terim’in yeni gözdesi Rize’de dünyaya gelen Barış Alper Yılmaz. Sol kanat oyuncusu olan genç yetenek aynı zamanda Galatasaray’ın en genç isimlerinden birisi. Eni sezonda sarı kırmızılı takım ile 4 milyon TL’ye anlaşan ve imza atan genç oyuncunun Fatih Terim’in yeni jokeri olduğu düşünülüyor. Sarı kırmızılı camia da Barış Alper Yılmaz’dan Yeni Kerem olarak bahsediliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.