Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Ünlü televizyon sunucu Raif Akyüz’ü dünya medyası yakın takibe aldı !

Ünlü televizyon sunucu Raif Akyüz’ü dünya medyası yakın takibe aldı !
REKLAM ALANI
30.09.2023
A+
A-

Televizyon Dünyasının önemli isimlerinden medya ikonu Raif Akyüz Başta Leonardo DiCaprio , Keanu Reeves , Anthony Hopkins…

Televizyon Dünyasının önemli isimlerinden medya ikonu Raif Akyüz Başta Leonardo DiCaprio , Keanu Reeves , Anthony Hopkins , Scott Adkins , Hiroyuki Sanada gibi bir çok dünyaca ünlü Hollywood starını televizyon programında ağırlamak için girişimlerde bulunacağını açıkladı.

Bilindiği üzere daha önce dünyaca ünlü Silvio Simac , Natalie Burn , Jack Ilco gibi Hollywood starlarını konuk etmiş bunun yanında Otilla gibi dünya starı bir sanatçıyı ve dünyanın en ünlü müzik gruplarından biri olan Trendz’i programlarına konuk ederek sadece ülke genelinde değil aynı zamanda dünya basının dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Yaptığı programlarda aldığı konuklar ve tarzı ile gündemin en çok konuşulan televizyon sunucularından biri olan Raif Akyüz bu başarıları ile ülkemizi de gururlandırırken yaptığı programlarla başarısını perçinledi.

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla kendi isteği ile Number One TV ile yollarını ayıran Raif Akyüz gerek Meltem TV gerekse Number One TV ‘de yaptığı programlarla dikkatleri üstüne çekerken aynı zamanda bu kanallarda ciddi izlenme rekorları kırmayı başarmıştı.

Yaptığı programlar sosyal medyada da büyük yankı uyandıran Raif Akyüz’ün son dönemlerde yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği programlar yaklaşık 1 milyon civarında sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldığı bilgisine ulaşıldı.

2020 yılından beri Türkiye’nin en iyi kültür ve sanat programcısı seçilen Raif Akyüz
2023 yılında Number One Türk TV ‘de yaptığı Sanat Dünyası programıyla 8. Uluslararası Anadolu Tiyatro Ödüllerinden yılın en iyi ‘‘Sanat ve Kültür Haberciliği Ödülünü’’ aldı .

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.