Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

ÜNLÜ İSİMLERİN ANKARA’DAKİ DURAĞI DORUK GARDEN

ÜNLÜ İSİMLERİN ANKARA’DAKİ DURAĞI DORUK GARDEN
REKLAM ALANI
03.08.2023
A+
A-

Ankara düğün eğlence özel gün organizasyonlar özellikle de haftasonu kahvaltısı denin akla ilk gelen mekanlardan birisi DORUK GARDEN.

Ankara’da Yenimahalle ve Eymir’de bulunan şubeleri ile size unutulmaz bir özel gün organizasyonu sunan DORUK GARDEN, bu yaz Ankara’da ev sahipliği yaptığı ve yapacağı organizasyonlar ile dikkat çekti.
Önümüzdeki aylarda Ankara’da tapılacak uluslararası ödül törenine ev sahipliği yapacağı kesinleşti ve şimdiden bir çok ünlüyü ağırladı.
Yapılacak olan ödül töreni ismi açıklanmamakta birlikte sürpriz ve ünlü bir isim tarafında gerçekleştirilecek bugünkü kulislerden gelen bilgiye göre sürpriz isim ödül töreni organizasyonu için DORUK GARDEN ile anlaşmaya vardı.
Sanat, basın, iş dünyasının merakla beklediği ödül töreni DORUK GARDEN’da gerçekleşecek ve bu muhteşem gecede ünlüler geçidi olacak.

DORUK GARDEN, konfor birbirinden özel lezzetleri ile, özel günlerinizde en uygun fiyat garantisi ile birlikte kaliteyi görebileceğiniz bir hizmet sağlamayı garanti ediyor.
Özellikle ödül töreni anlaşmasından sonra her şeyden habersiz kahvaltı yaparken her an ünlü bir isimle karşılaşabileceğiniz bir hal aldı.
Anlaşma sonrasında özel görüşme için bir çok ünlü ziyarette bulunmaya başladı ve misafirlerin dikkatini ve ilgisini topladı.
Bence Ankara’ya lazım olan bir adımdı.

DORUK GARDEN’da gerçekleşecek gecenin sunumunu ise henüz net olmamakla birlikte Özge ULUSOY’un yapacağı kulislerde gezinmekte.
Peki bu ödül törenine kimlerin katılması bekleniyor diye soracak olursak;
Ceyhun YILMAZ, Murat ÖVÜNÇ, Özge ULUSOY, Coşkun SABAH, Ahmet Selçuk İLKAN, Yılmaz MORGÜL gibi isimlerin kulislerde dolaşması dikkatleri çekti.

Eğer unutulmaz bir özel gün organizasyonu, keyifli kaliteli huzurlu bir haftasonu aile kahvaltısı düşünceniz varsa adres olarak DORUK GARDEN,ı tercih etmenizi öneririz.

DORUK GARDEN’da yapılacak gece için biz de sabırsızlıkla bekliyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.