Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Oto Ekspertiz Cihazları – Oto MR Cihazı

Araç motorunun performansı, ürettiği itme kuvvetiyle belirlenir. RDX Oto Ekspertiz Cihazları, motorun itme kuvvetini ölçer ve bu değerleri size grafik ve liste şeklinde sunar.

Oto Ekspertiz Cihazları – Oto MR Cihazı
REKLAM ALANI
18.03.2023
A+
A-

Bu sayede aracın performansını daha anlaşılır bir şekilde analiz edebilirsiniz. Özellikle aracın hızlanma ve güç üretimi gibi faktörlerini belirlemek için bu ölçüm sonuçları oldukça önemlidir. RDX Oto Ekspertiz Cihazları, aracın itme kuvveti ölçümünü kolaylaştırarak araç sahiplerine ve oto tamircilerine daha güvenilir bir sonuç sunmayı amaçlar.

 

RDX Oto MR Cihazı

RDX, müşterilerinin araçlarındaki hasarları en kapsamlı şekilde tespit etmelerini sağlamak için RDX Oto MR Cihazı sunmaktadır. Bu cihaz sayesinde, araçların kaporta ve gövde parçalarındaki boya, macun, kaynak, kesme ve ekleme işlemleri gibi onarımların hızlı ve kesin bir şekilde tespit edilmesi mümkün hale gelir. Bu işlem, sadece dakikalar içinde tamamlanabilir ve detaylı bir rapor halinde sunulabilir.

Bu cihaz, araçların kaporta parçalarının üstündeki boya durumunu, tamamen mi yoksa lokal olarak mı uygulandığını belirleyebilir. Ayrıca, kaporta parçalarında yapılan macun uygulamalarını ve yoğunluğunu belirleyebilir. Bu sayede, tamir işlemi öncesi ve sonrasında yapılan işlemler arasındaki fark hızlı bir şekilde tespit edilebilir.

Araçların gövde parçalarındaki kaynak, kesme ve ekleme işlemleri gibi detaylar da cihaz tarafından incelenebilir. Bu sayede, müşterilerimiz araçlarının tamir geçmişlerini en ince ayrıntısına kadar inceleyebilir ve hasarın tam olarak nereden kaynaklandığını öğrenebilir.

Sonuç olarak, RDX Oto Ekspertiz Cihazları, RDX Oto MR Cihazı teknolojisi ile müşterilerimize araçlarındaki hasarları hızlı ve doğru bir şekilde tespit etme imkanı sunar. Bu sayede, müşterilerimiz araçlarının tamir öncesi ve sonrası durumunu tam olarak anlayabilirler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.