Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Mersin Haber Haberlermersin.com

Mersin Haber Haberlermersin.com
REKLAM ALANI
14.11.2022
A+
A-

Mersin Haber hızlı bir büyüme yaşamış ve Türkiye’nin en önemli haber ajanslarından biri haline gelmiştir. Mersin Haber…

Mersin Haber hızlı bir büyüme yaşamış ve Türkiye’nin en önemli haber ajanslarından biri haline gelmiştir.

Mersin Haber , gazeteciler, fotoğrafçılar, tasarımcılar ve BT uzmanları dahil olmak üzere 200’den fazla kişiyi istihdam etmektedir. Ajans, yaklaşık 100 gazeteciden oluşan bir kadroyla dünyanın her yerinden 6000’den fazla müşteriye hizmet veriyor.

Ajans, en son haberleri okuyucularına en kısa sürede ulaştırmak için sosyal medya platformlarını yenilikçi kullanımıyla da tanınıyor. Örneğin Twitter’da aktifler ve Facebook’ta 450 binin üzerinde takipçisi var.

Mersin Haber 2000 yılından beri haber yayınlayan bir haber sitesidir.

Mersin Haber 2000 yılından beri haber yayınlayan bir haber sitesidir. Ağırlıklı olarak Mersin bölgesindeki Türkiye ve uluslararası gelişmelere odaklanmaktadır.

https://haberlermersin.com/

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.