Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

En centilmen gazeteci Yaşar Şenyüz’e “Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülü”

En centilmen gazeteci Yaşar Şenyüz’e “Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülü”
REKLAM ALANI
08.09.2023
A+
A-

Geçtiğimiz akşam Garal Tekstil ana sponsorluğunda, Yeşilköy Wow Hotel’de gerçekleştirilen “Sinemanın Kral ve Kraliçesi” yarışması gala gecesin de, her yıl gelenek haline gelen “Yaşayan Değerlere Saygı” bölümünde, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Tamer Yiğit’e ve Türk tiyatro sahnelerinin duayen ismi Nevra Serezli Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü aldılar. Magazin gazeteciliğinde elli yılı geride bırakan gazeteci Yaşar Şenyüz’de Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü’ne layık görüldü. Ödülleri Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı verdi.

Aynı zamanda magazin gazeteciliğinde usta bir isim olan ve gecenin sunuculuğunu üstlenen Tayyar Işıksaçan meslektaşı Yaşar Şenyüz’ü takdim ederken; “Meslek hayatına yarım asır önce başladı, yaşamı boyunca Moda Fotoğrafçısı, Afiş Tasarımcısı, Kültür Sanat ve Magazin Gazetecisi olarak moda ve sanat dünyasına binlerce eser kazandırırken, birçok kişiyi ellerinden tutarak onları moda ve sanat dünyasına kazandırdı bu ödülün adı en çentilmen gazeteci ödülü olsa yine ona verirdik” diyerek Yaşar Şenyüz’ü sahneye davet etti. Ödülünü Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlının elinden alan Şenyüz’e Karadağlı espri yaparak “Yaşar Ağabey, konuşma yaparken beni arkada çok bekletmesen iyi olur, sonra ne oluyor biliyorsun.” Demesi gülüşmelere ve alkışa sebep oldu. Karadağlı, yarışmayı çok önemsediğini ifade ederek, “Buradan çıkan gençler televizyon ya da sinemada çok güzel işler yapıyor. Devam etmesini gönülden istiyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.