Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Duqqan Sahne’de unutulmaz “Roman” gecesi

Duqqan Sahne’de unutulmaz “Roman” gecesi
REKLAM ALANI
13.11.2022
A+
A-

Sahnesinde Türkiye’nin birbirinden ünlü starlarını ağırlayan ve aynı zamanda ülkemizde konsept party akımını getiren Duqqan Sahne’de dün akşam “Roman” gecesi düzenledi.

Squid Game, Red Night Party ,Zombi, Rodeo, Star Wars, White Night ve Bubble Party gibi eğlencelerle gece hayatına ayrı bir renk katan Duqqan Sahne “Roman” gecesi öncesi Romanlara özgü hazırlanırken tüm Duqqan Sahne çalışanları geceye katılan misafirlerini roman kıyafetleri ile karşıladılar.

Duqqan Sahne’de gece boyunca DJ eşliğinde çalınan parçalarla misafirler pistten inmezken unutamayacakları bir gece geçirdiler. Gece boyunca profesyonel dansçılar ve oryantal şovlarla süslenen gecede keyifli dakikalar yaşandığı gözlerden kaçmadı.

Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis “Roman” gecesi öncesi yaptığı kısa açıklamada “Ben ve ekibim bugün misafirlerimizi güzel bir party ile eğlendireceğiz. Bugün buradaki “Roman” gecesi ile gelecek misafirlerimizi sınırsız bir eğlence ile ağırlayacağız. Bu eğlencelerle sadece İstanbul değil aynı zamanda Türkiye’nin eğlence anlayışına bir farkındalık getirdik ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.


Bugüne kadar düzenlenen her party gibi “Roman” gecesi öncesi büyük yoğunluk yaşanırken, Duqqan Sahne müdavimlerinin party geceleri öncesinde rezervasyonlarını önceden yaptırarak bu tarz geceleri kaçırmadığı öğrenildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.