Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Duqqan Sahne’de “Christmas Party” çılgınlığı

Duqqan Sahne’de “Christmas Party” çılgınlığı
REKLAM ALANI
25.12.2022
A+
A-

Sadece İstanbul’un değil aynı zamanda Türkiye’ye farklı bir eğlence kavramı ile tanıştıran Duqqan Sahne konsept partilerine bir…

Sadece İstanbul’un değil aynı zamanda Türkiye’ye farklı bir eğlence kavramı ile tanıştıran Duqqan Sahne konsept partilerine bir yenisini daha ekledi.

Duqqan Sahne daha önce ilkleri başararak yaptığı Squid Game, Red Night Party ,Zombi, Rodeo, Star Wars, White Night, Roman gecesi ,Bubble Party ve Pijama Party’den sonra bu kez Christmas Party ile unutulmaz bir geceye daha imza attı.

Her zamanki gibi Duqqan Sahne geceye uygun dekorlarla süslenirken aynı zamanda Duqqan Sahne çalışanları da geceye uygun özenle seçilmiş kıyafetleriyle misafirlerini ağırladı.

Geceye katılan misafirler DJ Jardel’in arka arkaya çaldığı müziklerle çılgınca eğlenirken doyasıya dans ederlerken sahne alan oryantalin dansı ile adeta kendilerinden geçtiler.

Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis gece öncesinde yaptığı açıklamada “Bu gecede misafirlerimiz için özel olarak hazırlandık. Duqqan Sahne misafirlerini görmekten büyük mutluluk duyuyor. Herkese ‘Mary Christmas’ diliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.