Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

AVENDER AİLELERİ SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

AVENDER AİLELERİ SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
15.02.2023
A+
A-

Avcılar Engellilere Hizmet Derneği AVENDER iki aileye daha umut oldu

‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ derler. İcraatları ve faaliyetleri ile oldukça ses getiren ve dertli insanlarımızın dertleriyle hemhal olan kıymetli bir STK lideri Ahmet Halit VARDAR yüreklere dokunmaya ve yine aileleri sevindirmeye devam ediyor.  Saha çalışmalarıyla engelli, engelsiz demeden 81 ilden halkın umudu haline gelen Avcılar Engellilere Hizmet Derneği Başkanı Ahmet Halit VARDAR yine iki aileyi sevindirdi.

Bilindiği üzere pandemi sürecinde bile hayır ve hasenat konusunda kendisiyle yarışan ve uzun yıllardır engelli vatandaşlara hizmet veren Avcılar Engellilere Hizmet Derneği Başkanı Ahmet Halit VARDAR, doğuştan işitme engelli iki gence umut oldu. Başkan Vardar her hafta Pazar günü Ulusal TV’de saat 16.30 da canlı yayımlanan ‘ Özel İnsanlar’ programıyla engelli ailelerin sesine ses oluyor. Geçtiğimiz haftalarda programa canlı yayında bağlanan iki aile Başkan Vardar’dan işitme cihazı talebinde bulundu. AVENDER derneği olarak hemen harekete geçen Başkan Vardar çağrıda bulundu ve PAKSES işitme cihazları firması destek sağlayarak her iki genç bu sayede işitme cihazına kavuştu.

İşitme cihazı sayesinde duyabildiği için çok mutlu olduklarını dile getiren gençler “Çocukluğumuzdan beri duymuyorduk. İşitme cihazları çok pahalı ve almamız mümkün değildi. Sağ olsun AVENDER Dernek Başkanı Ahmet Halit VARDAR imdadımıza yetişti. Kulağımıza cihaz takıldığı için çok mutluyuz. Herkese teşekkür ediyoruz. Artık bize ses çok iyi geliyor” ifadelerini kulandılar. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AVENDER Dernek Başkanı Ahmet Halit VARDAR:’ Bir cana bile faydamız olabilirse ne mutlu bize. Biz dertli insanlarız. Derdimiz, ülkemiz. Vatanımız. Derdimiz insanlarımızın sesine ses olmak. Derdimiz sahada olmak. Garip gurebaya ses olabilmek. Derdimiz dua almak. Daha çok insana ulaşabilmek. İçinde bulunduğumuz mübarek üç aylar yüzü hürmetine alil ve aciz insanlara el uzatmak ve gönüllere dokunmak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.